3-, 4,- of 5-daagse citytrip naar bijzonder Barcelona v.a. € 129,-

Barcelona 14

Wie aan Barcelona denkt, denkt automatisch aan Gaudí. Aan de prachtige mozaïektuin (Parc Guëll) en de bijzonder gebouwen (Casa Batlló, La Pedrera en La Sagrada Família) die hij ons naliet. Maar er is meer te beleven! Het biedt namelijk een geweldige combinatie aan kunst, cultuur, lekker eten en winkelen. (Altijd fijn voor shop-a-holics) 🙂 Klinkt als het perfecte weekendje weg… en dat is het ook!

Barcelona kent veel pleintjes (Plaça Jaume, Plaça de Sant Felip Neri , Plaça Catalunya, Plaça d’Espanya en Plaça Reial), wijkjes en pittoreske straatjes. De wijk Ramblas is echt een bezoek waard. De beroemde promenade is ruim een kilometer lang en loopt vanaf Plaça Catalunya tot aan de zee. Je vindt hier leuke winkeltjes, schattige pleintjes en heerlijke restaurantjes en terrasjes waar je tegen een betaalbare prijs kunt genieten van de Spaanse lekkernijen.

Barcelona 11

Voor liefhebbers van geschiedenis is het Museu d’Història de Catalunya een must-see. In Palau de la Música Catalana wordt de bezoeker overweldigd door prachtige plafonds, glas-in-lood- en ornamenten.

L’Aquàrium de Barcelona is naar eigen zeggen het grootste zeeaquarium van Europa! Voor strandfanaten biedt Barcelona ook nog een prachtig strand! Ideaal om bij te kleuren of een verfrissende duik te nemen in de Middelandse Zee.

Kortom, er valt bijzonder veel te beleven in Barcelona!

Barcelona 12

Details

✔ Boeken: ZSM, want op=op
✔ Vertrekdatum: Goedkoopst op 1 februari vanaf Eindhoven, maar ook voordelig op andere data of van andere luchthavens
✔ Verblijfsduur: 3, 4, 5 of 6 dagen
✔ Retour: Eindhoven / Amsterdam / Rotterdam  – Barcelona
✔ Bagage: Handbagage inbegrepen, ruimbagage kan je na het maken van deze boeking op de website van Ryanair bijboeken
✔ Transfer: exclusief, neem de bus of taxi
✔ Verblijf: Hotel Amrey Sant Pau ••

 Zin in een citytrip naar het kleurrijke Barcelona? Druk op onderstaande button om de aanbieding te bekijken!