3 dagen trendy Madrid v.a. slechts € 119

Madrid 11Boek 3, 4, of 5 dagen naar trendy Madrid! In ongeveer 2,5 uur vlieg je van Eindhoven naar de hoofdstad van Spanje. De perfecte locatie voor een shortbreak voor jou en je partner!
Eet de bekende Churros con chocolate, geniet van een goed glaswijn vergezeld met tapas of ontdek de heerlijke paella. Ook voor shop-a-holics is genoeg te halen: je vindt er bekende merken in de grote winkelstraten, Spaanse winkeltjes in de steegjes, een outlet shoppingcenter, noem maar op!  Ook voor cultuurliefhebbers is Madrid een goede keuze. Madrid staat bekend om de beste flamenco dansers ter wereld. Bezoek een flamenco restaurant voor een perfect avondje uit. Wat dacht je van een wedstrijd Real Madrid bekijken? Of een bezoek brengen aan een van de spannende stiervechters-shows? Daarnaast kent Madrid een aantal must-sees: Het Koninklijk Paleis, Museo del Prado (beroemd kunstmuseum), Almudena Kathedraal,  Puerta del Sol (het beroemde plein met de klok van ‘Casa de Correos’ waar op oudejaarsavond het aftellen begint) en het grote stadspark ‘Parque del Buen Retiro’.

Madrid, de perfecte locatie voor een stedentrip!

Details

 Boeken: ZSM, want het kan zo maar zijn dat de prijs morgen of zelfs al eerder is verhoogd!
 Operator: Travelbird
 Vertrekdata: september t/m december
 Verblijfsduur: 3, 4 of 5 dagen (2, 3 en 4 nachten)
 Retour: Amsterdam/Eindhoven – Madrid
 Bagage: inclusief 23 kg ruimbagage + 1 stuk handbagage bij vertrek Amsterdam en handbagage 10kg + 1 kleine tas bij vertrek Eindhoven
 Verblijf: Rafael Hoteles Ventas ****
 Verzorging: logies + ontbijt
 Prijs: vanaf €119! per persoon, exclusief eenmalig €20 boekingskosten
Voorwaarde: minimaal 2 personen

Heb jij ook zo’n zin in een shortbreak vol mogelijkheden? Boek dan nu een verblijf in het magnifieke Madrid!