4 daagse citytrip naar Madrid

madrid-1

Zin om op citytrip te gaan naar Madrid? Bekijk nu deze goede aanbieding! 

De reis

Dit keer is het een reis zonder dat het los van elkaar geboekt moet worden! Verblijf in het goede 4 sterren hotel Arosa. Dit hotel ligt direct aan de Gran Via. Het beroemde Plaza Mayor en de levendige Puerta del Sol liggen op ongeveer 250 meter van het hotel. In de nabije omgeving van het hotel vind je gezellige restaurants, winkels en bars.

De trip is inclusief vlucht en zoals hierboven beschreven in een 4 sterren hotel. De gehele trip wordt aangeboden voor slechts €292,-  De prijs kan fluctueren naar mate de beschikbaarheid afneemt.

Het hotel

Het hotel beschikt zelf beschikt over een, naast het hotel gelegen, Japans restaurant, een portiersloge en een comfortabele, ruime lounge. De prettige kamers zijn goed en verzorgd ingericht. Ook zijn er een aantal luxe designvolle Japanse kamers beschikbaar in dit hotel.  Het hotel beschikt over een gratis WiFi verbinding in de openbare ruimte, tegen betaling kan er gebruik gemaakt worden van een WiFi netwerk dat beschikbaar is in de internethoek. De receptie staat 24 uur klaar voor de gasten en roomservice is mogelijk. Bij aankomst krijg je een gratis welkomstdrankje aangeboden.

Wil jij 4 dagen genieten in Madrid? Klik op onderstaande button!

button-2