8 Daagse zonvakantie Corfu voor €264,-

8 Dagen naar het schitterende Corfu inclusief 4* verblijf inclusief vlucht!

Heb jij de mogelijkheid om op 15 april op vakantie te gaan? Twijfel niet langer en boek een reis naar Corfu. Voor de prijs van slechts €264,- ga jij genieten in 4* appartement San Marco op basis van logies. Het appartementen complex bevind zich in Agios Markos, gelegen in het noorden van het Griekse eiland Corfu. Het dorpje ligt aan de voet van de Spartillas berg, omringd door een mooie natuurrijke omgeving van cipressen en olijfbomen.

De reis

Het is inclusief vliegreis vanaf Amsterdam – Corfu en je zal vliegen met Corendon Dutch Airlines, luchthavenbelastingen en brandstoftoeslagen zijn allemaal in de prijs verwerkt. Als je aankomt in Corfu zal er een bus op je wachten voor de transfer van de luchthaven naar het appartementen complex.

Corfu

Corfu is een van de mooiste eilanden van Griekenland en beschikt over een prachtige natuur en een heerlijk klimaat. In vergelijking met de andere Griekse eilanden is Corfu erg groen, dit komt vooral door de vele olijfbomen die daar aanwezig zijn. Het zonnige eiland beschikt over zowel kiezel- en zandstranden.

button-2