8 dagen puur genieten in Alicante

Pak je koffers en geniet deze week nog van 8 dagen in Alicante! Altijd al willen overnachten aan een prachtige boulevard in Spanje? Grijp nu je kans!

Het viersterrenhotel Holiday Inn Express Alicante ligt aan het zandstrand Playa Urbanova, waar u heerlijk kunt genieten. Eenmaal tot rust gekomen kunt u gebruik maken van de verschillende watersportactiviteiten.

Holiday Inn Express - Alicante - Spanje-alicante-1       Holiday Inn Express - Alicante - Spanje-alicante-1

Holiday Inn Express - Alicante - Spanje-alicante-1       Holiday Inn Express - Alicante - Spanje-alicante-1

Omgeving Alicante

Alicante staat bekend om zijn prachtige havens en is gelegen aan de Costa Blanca. Hier kunt u genieten van de tientallen terrasjes en bezienswaardigheden die zeker de moeite waard zijn. Voor de liefhebbers van geschiedenis zijn de historische panden – destijds gemaakt door de Moren – nog altijd bereikbaar en te bezichtigen. Shopliefhebbers kunnen urenlang zoet zijn in Alicante. Een zeer breed aanbod aan kledingwinkels, maar ook kleine unieke boetiekjes. Mocht u houden van een dansje en een drankje, dan bent u in Alicante zeker op de juiste plek! In de avonduren veranderd de Spaanse badplaats in een bruisend uitgaanscentrum waar u zich tot diep in de nacht kunt vermaken.

Veiling

Een 8-daags arrangement voor 2 personen:

  • Ontvangst met een welkomstdrankje
  • 7 x een overnachting in een standaardkamer
  • 7 x een ontbijtbuffet
  • Gratis parkeren

 

button-2