Hier aan de kust, de Zeeuwse kust!

Heerlijk in de herfst lekker uitwaaien aan de Kust van Zeeland! Vlissingen biedt een uniek en rustig stukje van Nederland en er is van alles te doen! Het strand in Vlissingen heeft het hele jaar door grote aantrekkingskracht, zo ook in de herfst! Een heerlijke wandeling maken over het strand met een frisse wind! Daarnaast zijn er ook leuke dorpjes in de buurt zoals Veere, domburg en niet te vergeten de stad Middelburg waar je een dagje heen kunt gaan om lekker te shoppen! Wil jij nog even een vakantiegevoel ervaren? Dan kan je het beste lekker naar de zee!
800_600_3_1113_0_nl_boulevard_website    Couple running at beach holding hands smiling
De wandel- en fietsroutes door prachtige natuurgebieden liggen hier aan je voeten en ook uitstapjes naar karakteristieke Belgische plaatsen als Brugge, Oostende, Knokke en Gent liggen binnen handbereik.
Het hotel
Amadore Hotel Restaurant Arion, direct aan zee in Vlissingen: luxe en comfort met internationale allure. Het strand aan uw voeten en een uniek uitzicht. Dit viersterrenhotel beschikt over ruime hotelkamers, aan zeezijde en stadszijde. Er zijn royale hotelkamers, suites, mindervalide-kamers, een breed scala aan zakelijke faciliteiten en met een luxe lounge, bar, buitenterras en Restaurant Arion op de begane grond, biedt Amadore u een breed palet mogelijkheden. Met steeds weer dat unieke decor! Bij helder weer heeft u een perfect zicht op de kust van Zeeuws-Vlaanderen; tot aan de havens van Zeebrugge toe.
kortingscode bruneau

Ligging van Amadore Grand Hotel Arion in Vlissingen:
– Direct aan zee
– Op de boulevard
– 500 m van centrum Vlissingen
– 8 km van Middelburg
– 14 km van Veere
– 17 km van Domburg

Details
✔ Accommodatie: Amadore Grand Hotel Arion in Vlissingen
✔ Reserveren: op basis van beschikbaarheid
✔ Operator: Hotelkamerveiling.nl
✔ Verblijfsduur: 3 dagen
✔ Verzorging: 2 x een overnachting in een standaardkamer, 2 x een ontbijtbuffet,
✔ Prijs: v.a. €100,- voor 2 personen (excl. €9,= veilingkosten)

  Wil jij lekker uitwaaien aan de Zeeuwse kust? Druk op onderstaande button om de aanbieding te bekijken!

 

Kantoormeubelen