Liever buiten zwemmen dan schaatsen? Winterzon in Lanzarote!

Lanzarote Paradise Club

aHR0cDovL2Ntcy5wcmlqc3ZyaWoubmwvdXBsb2FkL015UEhPVE9fNl8yMDE1MTEwOS0wOTExMjAuanBn
Lanzarote ligt het meest oostelijk van de Canarische Eilanden. Lanzarote staat bekend om zijn verblijfselen van vulkanische uitbarstingen zoals in het indrukwekkende Nationale Park Timanfaye. Ook de mooie en vooral schone stranden en de typische bouwstijl die te danken is aan de beroemde schilder en beeldhouwer César Manrique.
Je treft voornamelijk witte laagbouw op het eiland aan en dus geen torenhoge appartementencomplexen. De bekendste badplaatsen zoals Puerto del Carmen, Costa Teguise en Playa Blanca bevinden zich aan de zuidkust van het eiland waar de grotere stranden zijn te vinden.Op Lanzarote worden verschillende excursies aangeboden waardoor je het eiland beter kunt leren kennen. Een eilandtour, een bezoek aan het Nationale Park Timanfaya en een bezoek aan de grotten Jameos del Agua zijn slechts enkele voorbeelden van de vele mogelijkheden. Door het perfecte klimaat, de mooie stranden en het indrukwekkende landschap is dit vulkanische eiland uw bezoek meer dan waard.
Het hotel Lanzarote Paradise ligt in Costa Teguise vlakbij  Playa De Las Cucharas, een publiek zandstrand. Dit is met de bus/auto bereikbaar. Er is een supermarkt te vinden net als  andere winkels, bars en restaurants. Kijk hiervoor op modetrend. De discotheek bereik je binnen een paar minuten op loopafstand. De afstand naar het vliegveld is 12 km.
Details
✔ Accommodatie: Lanzarote Paradise Club
✔ Datum: 24 januari vertrekken
✔ Operator: Prijs vrij
✔ Verblijfsduur: 8 dagen
✔ Prijs: V.a. €280 p.p
✔ Dit arrangement is inclusief: Vlucht en 1x een 2 kamerappartement

Wil jij de Hollandse kou ontvluchten?  Druk op onderstaande button om de aanbieding te bekijken!