Luxe en wellness op een voormalig koninklijk landgoed

zwembad

Er even tussenuit in een bijzondere omgeving? Hotel Avegoor, ook wel het hotel of Modern Art Landgoed Avegoor genoemd, biedt alles voor een weekendje volledig ontspannen. Wie verblijft in dit voormalig koninklijk landgoed wordt verrast door de bijzondere sfeer waar klassieke en design in elkaar overvloeien. De meeste hotelkamers van dit 4-sterrenhotel zijn door topdesigners ingericht en beschikken over een groots interieur.
Voor gastronomen is het genieten in restaurant Avegoor waar je terecht kunt voor een 3-gangenverrassingsdiner of een à la carte diner. Wie de Italiaanse keuken ambieert kan in restaurant Trattoria&Grill Due zijn hart ophalen.
Landgoed Avegoor biedt meer dan een goede overnachting! Het beschikt over een prachtig overdekt zwembad, een heerlijke sauna en een tennisbaan. Daarnaast kan je genieten van een kunstexpositie, die elke .
Het hotel is gelegen in Ellecom te midden van een bosrijke omgeving. Het gebied leent zich fantastisch voor een heerlijke wandeling of fietstocht. Nationaal park de Hoge Veluwe, de Posbank en ook het Kröller Müllermuseum zijn vanuit Landgoed Avegoor goed te bereiken. Hanzestad Zutphen, het pittoreske Doesburg en ook winkelstad Arnhem bevinden zich op respectievelijk 45 minuten, 6 minuten en 35 minuten rijden met de auto.

Kortom, wie verblijft bij Landgoed Avegoor zal het aan niets ontbreken.

 

 Kamer 122 Kunst-2Details

 Reserveren: op basis van beschikbaarheid
 Operator: Hotelkamerveiling.nl
 Verblijfsduur: 3 dagen
 Verzorging: ontbijtbuffet, gebruik binnenzwembad en sauna, gratis Wifi en parkeren
 Prijs: vanaf €85,-! (exclusief €9,- veilingkosten en €1,08 p.p.p.n. verblijfskosten)

 

 

 

 

 

Zin in een koninklijke overnachting bij Landgoed Avegoor? Druk op onderstaande button om de aanbieding te bekijken!