Mooiste hotel ter wereld: Malediven

Mooiste-hotel-ter-wereld-2015-720x400

Het mooiste hotel ter wereld 2015 is bekend gemaakt! Het gaat om het luxueuze resort Gili Lankanfushi op de Malediven. De prijs is uitgereikt door TripAdvisor aan dit prachtige resort, dat vorig jaar nog als derde eindigde in de prestigieuze toplijst.

Voor een bedrag van $1900 per nacht kun je genieten in dit romantische hotel van onbeperkt uitzicht over de prachtige zee en stranden, van een butler service, gratis wifi en een fantastisch koninklijk ontbijt. De exceptionele service, prachtige uitzichten en hoogstaand kwaliteit aan restaurantgerechten heeft ervoor gezorgd dat het hotel maar liefst 5 uit 5 sterren kreeg van TripAdvisor, die aangeven dat de winnaar is gekozen uit miljoenen reviews van hotelgasten over de hele wereld.

Foto’s mooiste hotel ter wereld

Wilt u een kijkje nemen binnenin het mooiste hotel ter wereld? Laat u zich dan verbazen door deze schitterende foto’s:

Gili Lankanfushi hotel Maldives 6Gili Lankanfushi hotel Maldives 4

Gili Lankanfushi hotel Maldives 3Gili Lankanfushi hotel Maldives 2

Beste hotel van Nederland

Het hotel The Toren in Amsterdam is dit jaar gekozen tot beste hotel van Nederland. Niet geheel verrassend, aangezien het hotel van eigenaar Eric Toren de vorige drie edities ook op zijn naam heeft mogen schrijven. Daarnaast ging het hotel aan de haal met de titels voor het meest romantische hotel en het hotel met de beste service van Nederland. Het beste hotel van België is hotel mons. De prijzenkast van Eric Toren begon aardig vol te raken, aangezien hij vorig jaar al beslag legde op de prijs voor het beste boutique hotel van Europa. Daarnaast won hij recent de prijs voor Europees Hotelier van het jaar.