(BE01) Maak kennis met ontspanning op hoog niveau!

De dagen worden kouder, kouder en kouder… Hoe lekker is het dan, om er even tussen uit te gaan en te genieten van wellness op hoog niveau! Jezelf in luxe wanen in Hampshire Hotel Fitland inclusief 1500 vierkante meter aan wellness- en beautyfaciliteiten! Daar kan je de hele dag wel zoet mee zijn! Het wellnesscentrum heeft onder andere een panoramasauna, rasul, infraroodsauna, stoomcabine, binnenzwembad, whirlpool, kruidenbad, dompelbad, hamam, een wellnessrestaurant en een beautycentrum waar je jezelf hampop verschillende behandelingen kunt trakteren. Klinkt dat niet ontzettend verleidelijk? Je kamer zal op de 10e of 11e verdieping waar je kan genieten van panorama. Hier maak je dus letterlijk kennis met ontspanning op hoog niveau!

je bevindt je in dit hotel ook niet ver van het strand. Klein stukje rijden, en je staat al uit te waaien op het prachtige duinlandschap van Katwijk of Noordwijk!

Dankzij de ligging van het hotel in het hart van Leiden kan je er kunt genieten van een ontzettend mooi uitzicht over de stad. Na een lekker ontbijt kan je de stad ook van dichtbij verkennen; langs de historische gebouwen en sfeervolle grachten wandelen of een bezoek brengen aan de Naturalis. Nadat je de hele dag actief geweest bent kan je samen de zonsondergang op het strand van Katwijk of Noordwijk bekijken, óf wegdromen in het kruidenbad, de whirlpool en het zwembad.

Details
✔ Accommodatie: Hampshire Hotel Fitland in Leiden****
✔ Reserveren:  Op basis van beschikbaarheid
✔ Operator: TravelBird
✔ Verblijfsduur: 2 of 3 dagen
✔ Prijs: van €106,25 voor €54,50 p.p.

Dit luxe arrangement is inclusief:
– 1 of 2 overnachtingen in Hampshire Hotel Fitland Leiden****
– Dagelijks een uitgebreid ontbijt
– 1 dag onbeperkt toegang tot Wellness Leiden
– Gebruik van de sportfaciliteiten (incl. lessen o.b.v beschikbaarheid)
– Gebruik van wifi

Wil jij kennis maken met ontspanning op hoog niveau?  Druk op onderstaande button om de aanbieding te bekijken!