Samen gezellig kerstshoppen in Berlijn! SUPERDEAL v.a. 25 euro!

Kerstmarkt

Het bruisende Berlijn biedt 26 super gezellige kerstmarkten waar je samen helemaal los kunt gaan! Ook is in Berlijn het grootste oud- en nieuwjaarsfeest van Duitsland te vinden, zeker een aanrader als je het nieuwjaar knallend in wilt gaan! In de laatste weken van het jaar zie je – overal waar je kijkt – lichtjes in Berlijn.  Het dak van het Sony-Center is omgetoverd tot een fonkelende sterrenhemel en op de Boulevard Unter den Linden zijn alle bomen sfeervol verlicht. Kortom: het ultieme kerstgevoel beleef je in Berlijn!
kerst-kerstreizen-winter-duitsland-mei-2014-1_snoepkraam_kerstmarkt_berlijn_jpg
Aanraders
Er zijn veel leuke kerstmarkten in Berlijn te vinden maar de Genarmenmarkt spant de kroon! Deze kerstmarkt spreekt echt tot de verbeelding en is één van de grootste kerstmarkten van de stad. Hier vindt u heel veel gezelligheid, entertainment en leuke producten. Als je opzoek bent naar een markt met wat meer interactieve actie, moet je bij de Winterwelt op Potsdamer Platz zijn. Daar kan je mee doen aan curling, kan je schaatsen of met een band van een 70-meter lange rodelbaan af scheuren.

berlijn-kerst-2013-kerstsfeer-2in___scholvien_kerstsfeer_6_berlijn_s_jpg

SensCity Hotel Berlin Spandau

Het 3-sterren hotel ligt aan de westrand van Berlijn, op het punt waar de rivieren Haven en Spree samenkomen. Het hotel is inclusief ontbijtbuffet en gratis wifi. Tegen betaling kan je gebruik maken van de sauna en het solarium. Het hotel ligt op ongeveer 15 kilometer afstand van het centrum. De S-Bahn is op loopafstand waar u met het openbaar vervoer naar het centrum kunt reizen. Het hotel ligt op ongeveer 630 kilometer afstand van Utrecht.

berlijn-kerst-2013-kerstsfeer-2___scholvien_kerstsfeer_1___berlijn_s_jpg

Details

✔ Accommodatie: SensCity Hotel Berlin Spandau
✔ Reserveren:  Op basis van beschikbaarheid
✔ Operator: Kras
✔ Verblijfsduur: 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 dagen
✔ Prijs: v.a. €25,-

Samen de kerstmarkten van Berlijn ontdekken?  Druk op onderstaande button om de aanbieding te bekijken!