Van der Valk overnachtingen vanaf €10,-!

Van-der-valk-aanbiedingen

Bent u groot fan van Van der Valk hotels? Wilt u voordelig genieten van luxe van schitterende gebieden, locaties en hotels? Nederlands grootste hotelketen Van der Valk heeft hotels beschikbaar gesteld voor veilingen van Hotelkamerveiling.nl. Hier kunt u meebieden vanaf een bedrag van €1,-!

Van der Valk hotels

Bij de hotels van Van der Valk zit u altijd goed. De hotelketen heeft hotel door heel Nederland en daarbuiten. Zo hebben zij hun vestigingen in Duitsland, Frankrijk, Spanje en België. Op die manier kunt u kiezen uit een ruim assortiment van luxe hotelkamers op unieke locaties. Door de niet-geboekte kamers ‘onder de hamer’ te leggen, krijgen hotelgasten de unieke kans om op een weekendje weg te bieden vanaf een bedrag van €1,- (exclusief veilingkosten). Op die manier kunt u – met een beetje mazzel – al voor €30,- een nachtje genieten van de luxe van Van der Valk. Wilt u bijvoorbeeld een dagje winkelen combineren met een overnachting, kunt u kiezen voor het Luxe van der Valk Molenhoek hotel.

Van-der-valk-hotels-2

Keuze uit verschillende hotels

Heeft u geen idee in welke stad u zou willen slapen? Wilt u zich laten verrassen en de pure luxe van Van der Valk ervaren voor een heel klein prijsje? Dan kunt u gerust de website van Hotelkamerveiling.nl bekijken. Zij hebben een speciale Van der Valk pagina met alle veilingen en aanbieding van hotel door heel Nederland. Bent u meer op zoek naar een last minute vakantie? Dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de 8-daagse vakantie Côte d’Azur.

Druk op de welbekende ‘OP VAKANTIE’-knop hieronder en bekijk alle Van der Valk aanbiedingen van Hotelkamerveiling.nl

button-2