Boek je weekend London vanaf € 59,-

Vlieg jij binnenkort weg met Schipholtickets.nl voor een lekker weekend Londen ? 

Op nog geen uur vliegen van Schiphol ligt de fantastische stad Londen. Hier vind je de mooiste winkels, pubs en restaurants maar ook schitterende parken en prachtige musea’s. Je hoeft je absoluut niet te vervelend in de hoofdstad.  Vind hier je voordeligste vliegticket Londen!

Financial District of London and the Tower Bridge

Met vliegtickets richting Londen kun je natuurlijk ook anderen blij maken: gezellig samen lekker shoppen tijdens een korte citytrip, of ga liever voor een fly drive? Als er één goed beginpunt is voor een onvergetelijke vakantie in Engeland, is het de hoofdstad wel.

De vlucht Amsterdam – Londen duurt ongeveer 45 minuten. Je kunt kiezen uit vijf verschillende airports: het drukke Heathrow, het ideaal geleden City Airport en de kleinere luchthavens Gatwick, Stansted en Luton. Vanaf hier kun je via het openbaar vervoer gemakkelijk doorreizen naar het centrum. Welk vliegveld je ook kiest, je bent binnen een uur in het buitenland en dat is met een vliegticket Londen precies wat je wilt. De mogelijkheden zijn hier uitgebreid; het is daarom verstandig als je van tevoren beslist waarvoor je naar de Engelse hoofdstad komt. Wil je shoppen of juist musea bekijken? Lekker in een park liggen of naar een voetbalwedstrijd gaan kijken? Een concert of musical? Natuurlijk ga je lekker eten en drinken in een van de vele restaurants en pubs. De Engelse hoofdstad biedt geweldige kunstcollecties en architectonische iconen zoals de Tower Bridge en de Big Ben. Waar ga je beginnen? De eerste stap is natuurlijk het boeken van een vliegticket Londen!

Zin in een verblijf in deze wereldstad? Druk op onderstaande button om de aanbieding te bekijken!