Winterse gezelligheid op een van de mooiste plekjes aan de Zeeuwse kust

Het is alweer de laatste maand van het jaar. En dat betekent feest, feest, feest! Sinterklaas, Kerst & oud en nieuw! Dit moet natuurlijk gevierd worden. En wat is nou lekkerder dan uitgerust 2016 in te gaan? Daarom hebben wij de perfecte plek voor jou uitgezocht. Een plek waar je jezelf een beetje in het buitenland waant (niet letterlijk, maar het voelt wel zo), waar je kan uitwaaien, waar je kan genieten van wellness  en dus een plek waar je lekker tot rust kan komen!
 
Het hotel
We hebben het natuurlijk over Grand Hotel Ter duin in Zeeland! Dit hotel is heeft vier sterren en is gelegen op een van de mooiste locaties van Zeeland. Het hotel is tegenover boswachterij Westerschouwen en de Zeepeduinen en daarnaast is het maar een klein stukje rijden om bij het
strand te komen waar je lekker kan uitwaaien! Het hotel heeft niet alleen een prachtige omgeving, maar het is ook een prachtig verblijf. In het Spa & Wellness kan je ontspannen in het zwembad, sauna en turks stoombad!
huis ter duin     DR4QRCG3huis ter duin1
Het hotel biedt ook een special kerstarrangement aan! Echt de moeite waard om deze leuke aanbieding even te bekijken en de winsterse gezellighied te ontdekken!

Wil je nog meer feesten, maak je feest dan compleet en kies voor huren van entertainment!

Details:

✔ Accommodatie: Grand Hotel Ter Duin ****
✔ Reserveren:  Op basis van beschikbaarheid
✔ Operator: Travelbird
✔ Verblijfsduur: 2 of 3 daags verblijf
✔ Korting: Nu tot wel 48% korting!
✔ Prijs: v.a. €89,- p.p. + €20,- boekingskosten

Wil jij de winsterse gezelligheid ontdekken in het prachtige Zeeland? En wil je nog meer informatie over het arrangementt? Druk op onderstaande button om de aanbieding te bekijken!